image001 (6).png

Nanlite och Nanlux

Belysning som lyser upp din tillvaro! Nanlite och Nanlux erbjuder allt från mindre belysning för hobbynivå till större belysningskombinationer för professionellt bruk.

Våra kunniga produktexperter hjälper dig gärna att hitta den bästa belysningen för dig. Välkommen att kontakta oss för rådgivning på 090-200 70 00, alternativt via mail eller chatt. Du kan även läsa mer om de olika modellerna redan nu här nedanför.

Mycket ljus, bra funktioner och hög kvalitet!

LED-paneler

Nanlite har produkter som passar till allt från att ge extra ljus vid digitala möten till produktfotografering och mindre studioprojekt.

Beteckningen Daylight betyder att produktens ljus matchar dagsljus (ca 5600 kelvin), medan Bicolor betyder att du kan justera temperaturen på ljuset från varmt till kallt och allt däremellan. Vill du också ha tillgång till färger så ska belysningen vara märkt RGB eller RGBWW. Fördelen med Daylight är att du alltid har samma förutsättningar samt att du får mer ljus än med motsvarande Bicolor eller RGB.

Avståndet bestämmer vilken storlek du behöver på din belysning. Ska du fotografera eller filma mindre objekt, tex vid produktfotografering, så räcker en mindre belysning. Vill du ha belysningen på lite avstånd för att få en mjukare avtoning eller vid större objekt så krävs en större panel med mer effekt. Mixpad är en bra serie för produktfotografering, digitala möten och även mindre inspelningar där ni är få personer och relativt nära kameran. Lumipad är avsett för en mindre studio, men passar också bra för tex Youtubers och andra content creators då de ger mjukare och bättre ljus. Vi rekommenderar att ha två eller fler paneler för att mjuka upp och  minimera mängden skuggor. Mixpanel är serien för den som vill använda både ljus och färg, få fler inställningar och funktioner samt använda belysningen i studiomiljö där man använder DMX för att styra belysningen.

FS-150.gif

FS- och Forza-serien är storsäljare där priset är direkt kopplat till vilken effekt du får. FS-serien är perfekt för dig som använder belysningen i en studio eller en produktion där det alltid finns tillgång till 220V. Avskalad på funktioner men med MASSOR av ljus för pengarna. Forza-serien har en annan LED-teknik och fler funktioner, samt modellerna Forza 150 och uppåt kan styras trådlöst via DMX eller Nanlites egen APP. Forza 60 haren egen fattning och tillbehör medan modellerna över har standard Bowens-fattning, vilket gör att du kan använda en stor variation av tillbehör. Forza 200 och uppåt har dessutom en separat kontrollenhet med möjlighet att direkt använda batteri med V-mount när du saknar tillgång till nätuttag eller helt enkelt vill undvika kablar. Detta innebär också att du kan placera belysningen på ett högre stativ utan att tappa några funktioner. Forza 500 är en riktig världsmästare när det gäller ljus och ger extremt mycket ljus för pengarna. Vi hjälper dig gärna att sätta ihop paket med stativ, batterier, laddare och andra tillbehör så att du får allt du behöver! Kontakta oss gärna för rådgivning via telefon eller mejl här.

Utvalda produkter

nanlux.gif

Nanlux för proffsen

Nanlux är Nanlites professionella modeller, anpassade för semiprofessionellt och professionellt bruk. TK-serien finns med Daylight eller Bicolor och ger mycket ljus för pengarna. De säljs kompletta med en Yoke (hållare) för montering på stativ eller i tak beroende på vart de ska användas. TK-serien är också helt tysta då de saknar fläkt, men är konstruerade runt en kylpanel vilket ger full effekt även i varma miljöer. De uppfyller alla professionella krav och är en populär serie! Passar bra för dig med studio eller som vill ha bästa möjliga belysning för tex reportage.

Söker du belysning med alla funktioner, tillgång till färg och med hög kvalitet så rekommenderar vi Nanlux Dyno. Här får du allt du kan behöva och en mycket kraftfull LED-panel som täcker de flesta behoven. Precis som på alla Nanlites modeller så finns flera specialeffekter inbyggda även i Dyno som innefattar både ljus och färg. Kontakta oss gärna för offert.

Nanlux Evoke är den nya tidens mest kraftfulla belysning. Modellen Evoke 1200 har en effekt på 1,2 kW och ger otroligt mycket ljus. Vill du dessutom ha bättre kontroll på ljuset finns en fresnellins som de flesta väljer att köper till. Här pratar vi dagsljus i nästan alla miljöer oavsett förutsättningar. Evoke används dagligen av ett flertal stora film-, serie- och TV-producenter i Sverige. Vill du veta mer om Evoke? Kontakta oss här.

Utvalda produkter

pavo.jpg

Pavotube - För alla

Nanlite Pavotube har blivit en succé och används mycket av gamers samt många som kör live på Twitch, Youtube eller andra plattformar. Du kan färgsätta, ljussätta eller skapa en modern och snygg bakgrund för att förhöja känslan. Kombinera färger som rött och blått för att skapa en cool spelmiljö eller studio. Pavotube 15C och 30C  har mycket bra ljusstyrka och batteritid, samt innehåller mängder av effekter. 15X 30X samt extra långa 60X är pixelbaserade i sektioner vilket ger möjligheten till ännu fler effekter. 15X, 30X och 60X har även fler fästpunkter och kan användas ståendes på golvet. Modellerna stöder även Nanlites APP och DMX för enkel användning i studio eller professionell inspelning. Pavotubes finns i 1, 2, 4 och 8-pack.

Utvalda produkter