SonyBröllopWorkshop11Maj_hero.jpg

Bröllop - Workshop för proffs

Den 11 maj kommer Sandra Åberg och Johan Stjerneus att hålla workshop för dig som vill utvecklas som bröllopsfotograf och videograf. Workshopen kommer att äga rum på Elite Hotel Mimer i Umeå mellan kl 08:45-17:30.

Sandra kommer att fokusera på att lära dig detaljerna i bröllopsfotografering från förberedelse till porträttsession, och hur du kan växa som fotograf och skapa storslagna bilder. Sandra kommer även att bjuda på sina bästa tips och tricks samt berätta hur hon gått till väga för att nå dit hon är idag och hur du kan göra detsamma.

I Johans workshop vill han lära dig de bästa tipsen och tricksen i Sony-systemet för att du ska få ut det mesta av det i din videoproduktion. Lär dig hur du använder kraftfulla verktyg och hur du uppnår den bästa looken, känn dig säker med bildprofilen S-log och vilka autofokusinställningar du bör använda i olika situationer som kan uppstå. Och det viktigaste, tillförlitlighet. Det är nyckeln till att fotografera bröllop.

Plats: Elite Hotel Mimer
Dag: 11 maj 2022  
Tid: 08:45 - 17:30
Kostnad: 990:- (Lunch och fika ingår) Efter eventet får du som har genomfört workshopen ett presentkort värde 500:- att handla med hos CyberPhoto. Presentkortet gäller vid köp av Sonyprodukter.
OBS! Begränsat antal platser, din anmälan är bindande.
Köp din biljett direkt för att säkra din plats.

När du genomfört köpet får du biljetten skickad till den e-postadress du har angivit.

I samarbete med:
Elite Hotel Mimer Umeå
Sisters in Law
Guldsmedjan
Sistaårselever vid Frisör- och Stylistprogrammet Dragonskolan

Sistersinlaw_Black.png                                                 guldsmedjan_logo.png

SandraochJohan_hero.jpg

Om Sandra Åberg

Sandra Åberg är en internationellt hyllad mode- och bröllopsfotograf. Hennes arbete visas regelbundet i tidningar som Vogue Japan, Vogue Sposa Italy, Brides och många fler. Sandras fotografier är drömska, romantiska, pastellfärgade och har en sann estetik, detta tar henne runt i världen för att fotografera exklusiva bröllop. Hon är en stolt SONY-ambassadör.


Om Johan Stjerneus

Johan har en bakgrund som frilansande stillbildsfotograf med fokus på mode och reklamarbete. Han är lika glad bakom kamerafotograferingen som när han regisserar. Bortsett från filmskapande älskar Johan att vara utomhus, löpning och han driver även en Siberian Husky-kennel med sin partner.

 

Exempel på Sandras arbete

SonyBröllopWorkshopSandraExempel1.jpg

SonyBröllopWorkshopSandraExempel2.jpg

SonyBröllopWorkshopSandraExempel3.jpg

SonyBröllopWorkshopSandraExempel4.jpg

SonyBröllopWorkshopSandraExempel5.jpg

SonyBröllopWorkshopSandraExempel6.jpg

Exempel på Johans arbete tillsammans med sitt filmproduktionsbolag Gentle Buffalo