SonyPhilipBloomNy_hero.jpg

Videoworkshop med Philip Bloom

Den 7 september 2022 har vi den stora äran att inbjuda dig till en unik föreläsning & workshop om professionell videoproduktion tillsammans med den världsberömda filmskaparen Philip Bloom.

Det här är en workshop för dig som arbetar professionellt med videoproduktion. Philip har en mycket bred kunskap inom film och video och är öppen för att tala om just de delar du är intresserad av att veta mer om. I samband med att vi skickar ut den digitala biljetten så hittar du en länk till ett formulär där du har möjlighet att skicka in frågor och funderingar i förväg.

Föreläsningen är på engelska.

Philip har specialiserat sig på att skapa otroliga filmiska bilder oavsett kamera.  
Hans användning av DSLR för att spela in en del av Lucasfilms sista film "Red Tails" visade sig vara en stor poäng för nejsägarna och var nyckeln till boomen i DSLR-videorevolutionen. Sedan dess har han alltid legat i framkant när det gäller att ta till sig ny teknik som är till nytta för filmskapare. 
 
Med sina 17 år på Sky News filmade han de största berättelserna världen över och han har arbetat för alla stora brittiska TV-bolag som  BBC, ITV, Channel Four och FIVE, såväl som med otaliga oberoende produktionsbolag och amerikanska nätverk inklusive CBS, Discovery, FOX, NBC och CNN.  
 
Philip är också mycket känd för sina djupgående videorecensioner av olika kameror och hans YouTube-kanal har idag över 240 000 prenumeranter. 
 
Utöver sitt utbildningsarbete online har han hållit filmskapande workshops över hela världen och lärt unga och gamla filmskapare bättre tekniker. Inte bara genom teknik, utan genom bättre berättarförmåga och nu har möjligheten kommit till UMEÅ att få träffa denna legendariska filmskapare.

Plats: P5 Väven i Umeå
Dag: 7 september 2022  
Tid: 10:00 - 15:00
Kostnad: 990:- (Lunch och fika ingår) Efter eventet får du som har genomfört workshopen ett presentkort värde 500:- att handla med hos CyberPhoto. Presentkortet gäller vid köp av Sonyprodukter.
OBS! Begränsat antal platser, din anmälan är bindande.
Köp din biljett direkt för att säkra din plats.

När du genomfört köpet får du ett kvitto skickad till den e-postadress du har angivit vilket fungerar som din biljett.


Några videos från Philip Blooms YouTube-kanal