flybefore_landningssida.jpg
Eventet är FULLBOKAT! Vårt event den 15 maj i Umeå där du får testflyga DJI-drönare är helt kostnadsfritt och du får tillsammans med kunniga instruktörer från både DJI och CyberPhoto testa i en trygg miljö.

Vi är glada att kunna bjuda in dig till ett lärorikt event där du får möjlighet att testflyga DJI-drönare, helt kostnadsfritt, tillsammans med oss på CyberPhoto och DJI. Oavsett om du nyligen har köpt en drönare eller bara är nyfiken på om en drönare är något för dig, så är det här en perfekt möjlighet för dig att vidga dina vyer.

Våra erfarna instruktörer från CyberPhoto och DJI kommer att guida dig genom grunderna i drönarflygning. Du kommer att få lära dig allt du behöver veta inför din flygning, inklusive säkerhetsprocedurer, regler att följa och hur du skaffar ett drönarkort. Dessutom får du chansen att flyga den populära DJI Mini 4 Pro! Du får själv ta kontrollen över drönaren och testa att manövrera, ta bilder och framför allt starta och landa säkert.

Drönardag_YT.webp

DET HÄR EVENTET ÄR NU FULLBOKAT.

Datum: Onsdagen den 15 maj

Tid: Flygpass 1  15:00 - 16:30
        Flygpass 2 17:00 - 18:30
        Fördelning sker enligt först till kvarn-principen.

Plats: Hotell Entré Norr, Umeå

Samma dag 10:00 - 13:00 kommer DJI även att finnas i vår butik där kan du prata med DJI's produktspecialist Andreas och titta på produkter.

Observera att antal platser är begränsade så anmäl ditt intresse redan idag! Vid dåligt väder eller om något annat oförutsett uppstår vilket resulterar i att vi måste ställa in flygningen så får du som deltagare information via mejl.

Välkommen - vi ser fram emot att få träffa dig!