Lås upp kraften i Nisi fotofilter - fotograf Magnus Winbjörk


Ta chansen att lyssna till och interagera med vår talangfulle Content Partner, Magnus Winbjörk. Magnus kommer att prata om hur du kan låsa upp kraften i att använda filter i ditt fotograferande. Föreläsningen kommer att sändas live den 14 juli kl 19:00 på vår YouTube-kanal. 

Magnus tar vackra och häpnadsväckande bilder av vår nordiska fauna. Nu har du chansen att få ta del av hans bästa råd baserat på en bred erfarenhet. Passa på att lyssna till och ställa dina egna frågor till Magnus i YouTubes livechatt under föreläsningens gång.

MagnusWinbjörkNisi_26.jpg

Magnus Winbjörk är känd för sina häpnadsväckande bilder på djur och natur. På sin Instagramprofil @winbjorkphoto har Magnus i skrivande stund över 189 000 följare. Under den här föreläsningen ger han dig sina bästa tips på hur du kan ta sagolika bilder med Nisi fotofilter. Förutom Nisis fyrkantsfilter så berättar Magnus även om True Color - runda filter som är en stark nyhet.

Passa på att delta live och ställ din fråga i livechatten.

Magnus som både är en kunnig och pedagogisk föreläsare ger dig svar på dina funderingar om berättar hur du kan lyfta dina bilder till nästa nivå.

Föreläsningen kommer även att kunna ses i efterhand.

Varmt välkommen till liveföreläsningen den 14 juli kl 19:00

MagnusWinbjörkNisi_22.jpg

MagnusWinbjörkNisi_27.jpg