Sonyinspiration - Albert Dros och Sony G Master-objektiv

Titta in se hur den välkända fotografen Albert Dros förverkligar sin passion för att fotografera landskap och städer med hjälp av Sonys G Master-objektiv.

albert_dros_1.jpg

Sony_NL3_SEL1635GM_AlbertDros_2.jpg

Alberts foton kan beskrivas som livfulla och nästan sagolika, med mycket färger. Folk säger ofta att hans landskapsbilder påminner om Sagan om ringen, medan stadsbilderna är kristallklara och skarpa. Han menar att olika genrer kräver olika metoder.

Sony_IcelandAir1_SEL1635GM_AlbertDros.jpg

Därför använder jag Sony:
Som ren landskapsfotograf ger GM-objektiven mig möjligheten att ta detaljerade landskapsbilder. GM-objektiven är superskarpa och snabba och jag kan alltid lita på att jag kan ta den bästa möjliga bilden med dem. Dem sviker mig aldrig, oavsett om jag fotar från ett flygplan eller använder vidvinkelperspektiv på natten.

Sony_SEL1635GM_IcelandAir4_AlbertDros.jpg

Hans arbete representerar helt och hållet hans egen vision och standard. Det betyder att han oftast inte jobbar direkt för en kund. Som perfektionist försöker han alltid fånga en särskild tidpunkt eller scen på bästa möjliga sätt och han lägger ner stor möda och mycket tid på att få bilden precis som han vill. Han kallar sig själv för en modern fotograf, vilket innebär att han älskar ny teknik och han försöker alltid hålla koll på de senaste innovationerna.

Sony_SEL1635GM_NL1_AlbertDros..jpg

Just därför säger han att Sony passar hans personlighet perfekt. Albert har använt Sony ända sedan den tidiga A7-serien. Han reser mycket och tycker det är viktigt att utrustningen inte väger för mycket. Även där är Sony ett bra val.

Sony_SEL1635GM_Iceland1_AlbertDros.jpg

Vilken kamera från Sony är din favorit just nu?
Definitivt Sony A7RIII. Det är en paketlösning som jag alltid har velat ha! Det är otroligt hur mycket avancerad teknik som får plats i ett så litet format. Den är perfekt att resa med och ger oöverträffad bildkvalitet för sin storlek. Vikt och storlek kontra bildkvalitet är en jätteviktig faktor för mig som landskaps- och resefotograf. Där slår Sony alla andra!

Sony_SEL1635GM_IcelandAir2_AlbertDros.jpg

Sony FE 16-35/2,8 GM för E-fattning, klicka in och läs mer

Sony_SEL1635GM.jpg

Zoomobjektiv med vidvinkel och mjuk bokeh i G Master-serien
Två XA-element (Extreme Aspherical) ger en enastående upplösning
Elvabladig cirkelformad bländare som ger vackra effekter med oskärpa
AR Nano-ytbehandling från Sony eliminerar bländning och skuggor
Damm- och fukttålig modell (Vi kan inte garantera att modellen är 100 % damm- och fukttålig.)