Chasing_hero.png

Du som jagar undervattensdrönare kan nu sluta leta! Oavsett om du ämnar att utforska vad som pågår under vattenytan på hobbynivå eller behöver en kraftfull och pålitlig undervattensdrönare i ditt yrke så har Chasing undervattensdrönaren just för dig.

Nu kan du använda en ROV eller undervattensdrönare enkelt och effektivt! Chasing har lång erfarenhet i genren för undervattensprodukter och har ett sortiment för alla behov. Gladius Mini S är en storsäljare som går att utrusta med robotarm för att man ska kunna plocka upp mindre saker från botten och behöver du en professionell drönare så finns M2 och M2 Pro och en mängd tillbehör. Dory är en perfekt instegsdrönare och F1 för dig som gillar både fiske och prylar. Du kan använda dessa i både söt- och saltvatten så länge du alltid sköljer av din ROV efter användning. Var kreativ eller gör ditt arbetet lättare med en undervattensdrönare från Chasing!

GladiusLS_dory.jpg

Dory & F1

Upptäck ditt närmaste vatten med en Chasing Dory för att hitta de bästa fiskeställena eller kolla vad som finns på botten. Ta med din Dory på båtsemestern för att se vart du ankrar eller badar och hitta din tappade mobiltelefon på botten. Filmar i Full HD, klarar 15 meters djup och styrs med en app från din smartphone eller surfplatta.

Chasing F1 är en undervattensdrönare som hjälper fiskare av alla typer att hitta bra platser för fiskstim, fiskars positioner, samt även ge information om terrängen och föremål genom ekolod och kamera. Den fungerar även utmärkt till att inspektera bryggor och liknande konstruktioner under vatten.

GladiusLS_Mini.jpg

Gladius Mini S

Med Gladius Mini S kan du dyka 100 meter djupt med en fart av hela 4 knop! Filma i 4K eller Full HD och ta stillbilder med 12 megapixels upplösning. Inbyggd belysning (LED) på totalt 2400 Lumen. Gladius Mini S kan också kompletteras med både en robotarm för att kunna ta med sig fynd från botten eller en extern GoPro-kamera. Den stöder även Live Stream direkt via sociala medier! Upp till 4 timmar körtid per laddning och under 4 timmar laddningstid.

GladiusLS_M.jpg

M-serien

Professionell ROV för dig som har höga krav på bildkvalitet och funktionalitet. Åtta motorer med Anti-stuck-teknik för att ha maximal styrka och kontroll. Filmar i 4K eller Full HD genom ett objektiv med bra ljusstyrka och en större bildsensor än de andra modellerna. Kompatibel med robotarm, extra belysning (finns även inbyggt), lasermätare, GoPro-kamera och mycket annat. M2 finns med 100 meter eller 200 meter kabel, båda klarar 100 meters djup.

M2 Pro har samma kameradel som M2 men har utöver det 50% starkare motorer för att vara snabbare och klara strömmar bättre, möjligheten till nätdrift för obegränsad drift samt möjligheten att använda med en professionell Control Console (tillbehör) istället för den medföljande fjärrkontrollen. M2 Pro klarar ett maxdjup på 150 meter och kan användas med upp till 400 meter kabel (köp till som tillbehör).