Lagring & minnen

Genom åren kan det bli många bilder och filmer att hålla redan på för en flitig fotograf. Lagring av bilder är kanske inte alltid ett så roligt ämne men en oerhört viktig sak när det kommer till kritan. Lagra dina bilder på rätt sätt och så bevarar du dem för framtiden. Vi har hårddiskar, USB-minnen och minneskort av bra kvalitet så att du kan hålla ordning på alla dyrbara minnen. Du är alltid välkommen att fråga oss om råd. Vi har lång erfarenhet av foto och en utmärkt kundservice.

Nyheter

Samsung lanserar Galaxy S10

Idag lanserar Samsung sin S10-generation av smartphones och det är tre modeller som ser dagens ljus, S10, S10e och S10+ eller plus. Vi gillar Samsungs smarthones och många S och Note-modeller har passerat i ägo bland oss på CyberPhoto. Senaste generationens kamera fick ett lyft, nu är det dags igen!

Tamron lanserar!

Idag lanserar Tamron tre nya objektiv och det är två som sticker ut enligt oss; 35mm f/1,4 till DSLR (Canon och Nikon troligen) som tar upp kampen mot ART-serien från Sigma och som bekräftar att f/1,8-objektiven var fel väg att gå. Sen släpper man ett 17-28mm f/2,8 till Sony E som täcker fullformat - också väldigt intressant!

Atomos lanserar Shinobi

Atomos har blivit standard för alla filmare med lite högre krav på sina produkter och produktioner. Nu lanserar man Shinobi som är en ren skärm utan recording inbyggt. För dig som är van att arbeta med högkvalitetsprodukter är det här skärmen som gäller.