Gourmetstål_hero3.jpg

Hos oss köper du ditt Gourmetstål med tillbehör till bra pris och med snabb leverans. Med originalet som är tillverkat i Norrland av svensk norrländskt stål i toppkvalitet bakar du enkelt fantastiska äkta pizzor med frasiga fluffiga kanter hemma i ugnen.

Grädda pizza, tunnbröd, surdegsbröd med mera på nolltid. Ditt gourmetstål fungerar även som stekbord på spisen hemma, på grillen eller över öppen eld utomhus – Bjud dina vänner på fantastiska smakupplevelser av kött, fisk, grönsaker eller varför inte grymma smashburgers med smält cheddarost, picklad rödlök, tryffeldressing och fräsch krispig sallad.

Dessutom får du alltid 20% rabatt på originaltillbehören när du köper ett stekbord hos oss.

Stekbord

Gourmetstål_hero2.jpg

Få ut det mesta av ditt Gourmetstål med de rätta tillbehören. Ett måste för BBQ kvällarna eller en snabb smashburger inne på spisen är den fyrkantiga Smasher. Om du ska baka en härlig pizza rekommenderar vi en pizzaspade för att smidigt förflytta pizza till och från stålet.

Oavsett vad du planerar att använda ditt Gourmetstål till kan du vara säker på att du hittar de rätta tillbehören här.

Tillbehör

CyberPhoto testar

Självklart ville vi på CyberPhoto se vad Gourmestålen går för. I mitt hushåll har vi länge strävat efter att baka den perfekta pizzan och införskaffade därför en pizzasten i hopp om den skulle vara nyckeln. Tyvärr blev vi inte helt nöjda med resultatet vilket har gjort att stenen ofta inte kommer till användning. När jag fick hem mitt Gourmetstål var det självklart att det första vi skulle använda den till var att baka pizza. Vi följde instruktionerna i det inkluderade recepthäftet och när pizzan kom ut ur ugnen var det första min flickvän sa att pizzastenen inte behövdes längre.

Vår butiksansvarig Ronny invigde sitt Gourmetstål med att tillaga saftiga smashburgers. Vår produktspecialist Mats har gjort en video från när han och hans fru bakade bröd och pizza som du kan se nedan.

 

Klicka här för att hitta alla produkter från Gourmetstål!