Surfplattor

Vi har bra surfplattor för dig som vill ha en lite större skärm då och då. Många olika märken som Lenovo, Apple iPad, Samsung med flera. En surfplatta är smidigt att ta med på resan och gillar du att läsa böcker så har vi även läsplattor som rymmer många böcker. Vi har surfplattor med barnläge, skarpa skärmar och bra batteritid. Läs mer under respektive varumärke. Du är alltid välkommen att fråga oss om du har funderingar.
Produkter

Nyheter

Test: Nikon Z6

Vi har dröjt lite med testen på Nikon Z6 för att verkligen kunna använda den i olika situationer och nu kan du läsa det hos oss helt utan kostnad eller inloggning. Z-serien är oerhört viktig för Nikon och det har visat sig vara en mycket eftertraktad produkt. Är det något för dig? Vårt test kanske ger svaret...

Nattdrönare

Den här vackra bilden taget från en drönare har Christofer Cederberg skickat in till oss och den är tagen vid midnatt då fullmånen lyste upp nog mycket för att man ska få chansen att ta den här bilden. En härlig drönarbild, fler kommer inom kort att presenteras. En liten premie skickar vi till Christofer!

Nyhet: Fujifilm GF 100-200mm

GFX-systemet utvidgas med ett 100-200mm (motsvarar ett bildutsnitt på 79-158mm fullformat) för 21990kr inkl moms med leverans i slutet av februari 2019. Vi gillar GFX vilket du säkert märkt i Bloggen och det är spännande med nya objektiv till detta system tack vare sin mellanformats-sensor.