Surfplattor

Vi har bra surfplattor för dig som vill ha en lite större skärm då och då. Många olika märken som Lenovo, Apple iPad, Samsung med flera. En surfplatta är smidigt att ta med på resan och gillar du att läsa böcker så har vi även läsplattor som rymmer många böcker. Vi har surfplattor med barnläge, skarpa skärmar och bra batteritid. Läs mer under respektive varumärke. Du är alltid välkommen att fråga oss om du har funderingar.
Produkter

Nyheter

Fotohistoria: Meyer-Optik-Görlitz

Ett anrikt företag som försvann för länge sedan, men som typ återuppstod 2014 genom Kickstarter.

Test: Sigma 60-600/4,5-6,3 DG OS HSM Sports

Sigma lanserade nyligen ett 60-600mm telezoom och det har varit mycket snack om det är möjligt att få till ett så stort omfång och ändå hålla en vettig bildkvalitet, något som ställts på sin spets i och med att vi har så högupplösta kameror i dag. Sigma sade att den kommer att vara riktigt bra och bli storebror till alla 200-500 och 150-600 som finns idag. Vi har testat.

Fujifilm uppdaterar

Nu kommer Fujifilm - mästarna av firmware-updates - med fler uppdateringar till sina kameror. Fujifilm X-H1 GFX 50S och nya X-T3 får alla ny och uppdatera firmware inom kort och det är ett av skälen till att vi gillar Fujifilm. Att göra min kamera bättre med tiden skapar glada och nöjda användare, något Fujifilm vet om.