Snabbt & Tryggt

Handla hos oss på CyberPhoto och ta del av den trygghet och snabbhet som vi lovar dig som kund. Här kan du läsa om de fördelar du har som kund till oss på CyberPhoto. Vi är tacksamma för att du valt att handla hos oss.

Snabbhet - leveransgaranti
Vi lovar dig som kund att beställningar där alla produkter finns i lager vid beställningstillfället skickas iväg samma dag så länge du gjort klart din order senast 16:30. Gäller vardagar och med reservation för tidsändringar vid storhelger. Det betyder att du kan beställa hos oss varje vardag så sent som kl 16:30 och att produkterna skickas iväg samma dag.

Trygghet - 30 dagar öppet köp
Vi erbjuder så klart 14 dagar ångerrätt på våra produkter som du har rätt till enligt Distansavtalslagen. Vi erbjuder dig även en extra trygghet med samma goda villkor under 30 dagar. Du får öppna och testa produkten under försiktiga former, motsvarande att testa den i en butik innan köp, hemma i lugn och ro innan du bestämmer dig för att behålla din produkt. Vid en retur betalar du endast returfrakten till oss, inget annat. Prisavdrag enligt ångerrätten tillämpas endast om produkten visar spår av användning eller skadats, eller om originalförpackningen saknas eller skadats.

Trygghet - innan köp
CyberPhoto har utnämnts till Årets E-handlare i sin genre vid ett flertal tillfällen. Du kan tryggt handla hos oss på CyberPhoto. Har du frågor om din beställning, dina produkter eller tjänster så finns vi på telefon, mail, chat och i butiken. Vi arbetar kontinuerligt och aktivt med trygghetsfrågor med avancerade metoder för att ha säkrast möjliga hantering. Har du specifika frågor så får du gärna kontakta oss.

Trygghet - garanti, reklamationsrätt och service 
Vi har en egen serviceavdelning med fem personer som endast arbetar med frågor kring detta - och tar hand om dig som har något fel på din produkt via telefon, mail eller besök i vår butik. Vi har öppet vardagar 09:30-12:00, 13:00-17:00 med dig som vill ringa oss. Vi följer alltid Distanshandelslagen, Konsumentköplagen och Köplagen och vi följer alltid ARNs rekommendationer.

Trygghet - försäkring
Du får alltid 60 dagar fri försäkring på de flesta varugrupper som vi erbjuder. En extra trygghet i början av ditt köp. Den medföljer per automatik men du kan välja bort det i kassan. Försäkringen förlängs inte per automatik och de första 60 dagarna från ditt köp gäller oavsett om du förlänger eller inte. SOLID Försäkring är försäkringsbolaget. Finns försäkring för den produkt som du köpt så anges den automatiskt på din order.

Trygghet - betalsätt
Du väljer själv det betalsätt som är det bästa för dig via vår kassa. Faktura, delbetalning, Swish och kortbetalning finns att välja - och allt är mycket säkert via vår kassa. Har du frågor kring betalning så ring, maila eller besök oss. 

Trygghet - personuppgifter
Alla vår hantering av lösenord och personuppgifter sker enligt GDPR.

VISA2.jpg