A7R IV kamerahus
Sony - A7Rmk4
45 990 :-

Sony A7R IV kamerahus

A7Rmk4
45 990 :-
36 792 :- exkl. moms
Sony har nu lanserat nästa steg i deras A7R-serie och deras mest högupplösta kamera hittils. A7R IV har en 60 MP sensor, 15 steg av dynamiskt omfång, seriebildstagning med kontinuerlig AF i upp till 10 bilder/s, videoinspelning i upp till 4k i S-log 3, 5-axlig bildstabilisering, 567 fasdetekterande AF-punkter med 74% täckning, upgraderad vädertätning och mycket mer....
Läs mer
Beräknas in 2020-10-07
Rekommenderade tillbehör

Populära tillbehör

Vi byter in fotoprodukter!

Du kan byta in din befintliga utrustning hos oss och ta nästa steg i din resa som kreatör. Vi har lång erfarenhet av secondhandköp och försäljning så du kan tryggt vända dig till oss både när du vill köpa begagnad kamera eller när du vill sälja den. Kontakta oss på inbyte@cyberphoto.se för vidare information!
Läs produktbeskrivning

Sony

Sony är ett företag med lång historia i teknikbranschen. Företaget startade redan 1946 och har sedan dess gått framåt till en av världens största företag inom konsumentelektronik, mobilt, spel, film med mera. Hos oss hittar du bland annat Sony systemkameror, videokameror, objektiv och mobiler. Vi har en lång erfarenhet av varumärket Sony. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. 

Läs produktbeskrivning

Liknande produkter