smallrig_hero kopiera.jpg

SmallRig är det populäraste varumärket på marknaden för kameraburar och tillbehör för filmare över hela världen. Kända för att lansera modellspecifika burar bara dagar efter att nya kameror har lanserats och med extremt bra passform och funktionalitet när det gäller design för att inte täcka luckor, kontakter eller störa ergonomin hos en kamera.

Här hittar du produkter från SmallRig till kameror från Panasonic, Sony, Nikon, Canon, Black Magic och många fler. Saknas något i sortimentet? Kontakta oss så hjälper vi dig att beställa din SmallRig!

Kameraburar

Varför bör du använda en bur till din kamera? En kamerabur har framförallt tre funktioner: Den ger ökad funktionalitet genom att erbjuda en mängd nya ställen att fästa tillbehör på, den ger kameran ökat skydd mot stötar och slutligen så ger den ökade vikten större stabilitet mot händernas mikrovibrationer. Det fina med SmallRigs kameraburar är att du kan anpassa dom precis som du vill efter dina behov. Här hittar du burar till några av de mest populära kamermodellerna.

Om ingen av burarna nedan passar din kamera så kan du även kolla här: SmallRig Kameraburar

Kameraburar

Handtag

Handtag ger ökad stabilitet och komfort när du använder din kamera. Topphandtag är toppen både när du ska bära runt kameran och vill filma från en låg vinkel. Sidohandtag ger dig ökad kontroll och minskar skakningar genom att ge ett bredare och mer komfortabelt grepp.

Nedan hittar du SmallRigs mest populära handtag till kameraburar och gimbaler.

Handtag

Tillbehör

Här är tillbehören vi rekommenderar för att göra din rigg komplett. Med magic arms kan du enkelt fästa allt från LED-lampor till mikrofoner i önskad position. Om du vill bygga ut din rigg ytterligare så har SmallRig 15mm rör i olika längder som kan användas tillsammans med passande basplattor som du sedan kan fästa allt från objektivstöd till externa batterihållare på.

Tillbehör