Fri försäkring från Solid

SolidFörsäkring_hero_smal.jpg

Vi bjuder dig på en på 60 dagars försäkring vi köp
Du får fri försäkring på de flesta produkter som du kan köpa hos CyberPhoto t ex kameror, objektiv, videokameror osv. Försäkringen gäller till ett värde upp till 65 000:- inklusive moms och under 60 dagar. Den är helt kostnadsfri för dig. Värdet på försäkringen är ca 199:- och den täcker exempelvis tappskador och skador som garantin inte vanligtvis ersätter.

Din försäkring avslutas automatiskt
Du förbinder dig inte till något, det kommer inget automatisk förlängning eller ett krav på att säga upp försäkringen. Du behöver alltså inte hålla reda på hur lång tid det har gått och själv säga upp försäkringen.  Efter periodens slut så kommer ett erbjudande till dig om du vill fortsätta försäkra din nya produkt även efter de första 60 dagarna. 

Du gör ditt val i kassan
För att du inte ska missa det här erjudandet så lägger vi till försäkringen atuomatiskt på de produkter vi kan erbjuda den på. Om du inte vill ha din kostnadsfria försäkring så kan du enkelt välja att ta bort den i kundvagnen. 

Du kan känna dig trygg hos oss
När du handlar hos CyberPhoto så kan du känna dig trygg, vi har lång erfarenhet av e-handel och en väl beprövad kundservice. Säkra betalsätt, 30 dagar ångerrätt och denna 60 dagar fri försäkring som är några av de delar som vi erbjuder dig som privatkund. En nyhet är också att denna kostnadsfria försäkring gäller dig som har företag. Har du frågor om försäkringen så är du välkommen att ringa oss på 090-200 70 00 eller till Solid på 0771-113 113.

Vår samarbetspartner är Solid Försäkringar.

Här kan du läsa mer om försäkringen från Solid >>

Här kan du läsa de fullständiga villkoren >>
 

solid_logo.png