fp, kompakt fullformatskamera
Sigma - sifp
21 190 :-

Sigma fp, kompakt fullformatskamera

sifp
21 190 :-
16 952 :- exkl. moms
Sigma har lanserat världens minsta och lättaste spegelfria systemkamera med fullformatssensor. Den är inte större än 112,6 x 69,9 x 45,3 mm och väger endast 422 gram. Fp har en kontrastdetektekterande autofokus som, enligt Sigma, kan fokusera ner till -5 EV samt en 24,6 MP BSI-CMOS sensor som använder ett traditionellt Bayer-färgfilter. En spännande nyhet från Sigma!...
Läs mer
Beställningsvara
Rekommenderade tillbehör

Populära tillbehör

Vi byter in fotoprodukter!

Du kan byta in din befintliga utrustning hos oss och ta nästa steg i din resa som kreatör. Vi har lång erfarenhet av secondhandköp och försäljning så du kan tryggt vända dig till oss både när du vill köpa begagnad kamera eller när du vill sälja den. Kontakta oss på inbyte@cyberphoto.se för vidare information!
Läs mer

Köp Sigma hos oss

Sigma är en välkänd tillverkare av objektiv. Den senaste tiden har Sigma Art serien blivit mycket populär då den levererar optimal bildkvalitet med hög skärpa och korrekt återgivning av färger. Klicka gärna in bland objektiven och läs våra tester. Vi har lång erfarenhet av Sigma objektiv och svarar gärna på dina frågor.

Läs mer

Liknande produkter