X-files: Hösteld

Vi hade en varm och färggrann höst i år.

Vi var på väg hem från en heldag av upplevelser och fotografering. Det blåste en hel del den dagen så vi fick aldrig de reflektioner vill ville i de sjöar som vi besökte. Då såg vi denna sjö som låg alldeles stilla och det fanns höstvackra träd på andra sidan. Tyvärr var området ner till sjön instängt av elstängsel och det fanns boskap överallt. Inte för att boskap normalt är så aggresiva, de kan vara det ibland, men man vill inte riskera få en arg bonde efter sig så vi nöjde oss med att fotografera över boskapen och fånga så mycket av sjön som möjligt. Bilden är tagen med Fujifilm GFX50S + GF 120/4,0 R LM OIS WR, 1/280s, f/4 och ISO 250. 

Bilderna i X-files ska allmänt inte betraktas som testbilder då de ofta är redigerade och många gånger på sätt som leder till ökat brus. Dessa bilder är mer för inspiration och allmänt bildintresse. 

Vill du läsa mer ur vår serie ”X-files" så kan du använda sökfunktionen här i bloggen och skriva in just X-files, eller bara klicka på denna text >> 

/Thomas