E-M10 Mark III kamerahus svart + M.Zuiko Digital 14-42/3,5-5,6 EZ + M.Zuiko Digital 45/1,8 Silver
Olympus - E-M10mk3svart1442EZbundle
9 380 :-

Olympus E-M10 Mark III kamerahus svart + M.Zuiko Digital 14-42/3,5-5,6 EZ + M.Zuiko Digital 45/1,8 Silver

E-M10mk3svart1442EZbundle
9 380 :-
7 504 :- exkl. moms
Uppföljaren till E-M10 Mark II bjuder på en del smarta och användbara nyheter. Filmning i 4K är kanske den största nyheten - naturligtvis med bildstabilisering. En uppgraderad processor ger bättre bildprestanda och en utökad touchfunktion gör att du både kan fokusera och ta bilder från bildskärmen - praktiskt t ex vid stativanvändning, macrotillämpningar etc. Större antal fokuspunkter ger större flexibilitet vid komposition/placering av fokus....
Läs mer
Tillfälligt slut
Rekommenderade tillbehör

Populära tillbehör

Vi byter in fotoprodukter!

Du kan byta in din befintliga utrustning hos oss och ta nästa steg i din resa som kreatör. Vi har lång erfarenhet av secondhandköp och försäljning så du kan tryggt vända dig till oss både när du vill köpa begagnad kamera eller när du vill sälja den. Kontakta oss på inbyte@cyberphoto.se för vidare information!
Läs mer

Köp Olympus hos oss

Olympus är ett världsledande företag inom optisk och digital teknik. Företaget grundades 1919 i Japan och tillverkar förutom kameror, kikare, ljudinspelare som du hittar i vårt sortiment även utrustning till sjukvård, industri och vetenskap. Letar du efter en av Olympus kamera, en kikare av hög kvalitet eller en handhållen diktafon så kan du med trygghet vända dig till oss. Vi har en lång erfarenhet av Olympus produkter och vi har en utmärkt kundservice.

Läs mer