Test: Fujinon GF 20-35mm F4 R WR

Test

Thomas har testat Fujifilms senaste optik till deras GFX-serie. Fujinon GF 20-35mm F4 R WR visade sig prestera långt över förväntan och ändå var förväntningarna högt ställda.

Thomas skriver "Fujinon GF 20-35mm F4 R WR är optiskt enastående bra! Så pass bra att jag triggades till att göra en övergrundlig test av den. Det började med att när jag fotograferade med Fujinon GF 20-35mm F4 R WR och sedan såg att det bildresultat jag fick var långt över vad jag hade förväntat. Faktiskt så pass långt över förväntan att jag började på undra om detta nya objektiv skulle kunna vara bättre än de andra både fasta och zoomar som jag normalt använder. Det borde vara helt omöjligt att det är så, men jag ville inte bara undra eller gissa, så jag lade ner en massa timmar att testa Fujinon GF 20-35mm F4 R WR mot ett gäng andra GF-objektiv, och då både fasta och zoomar."

Läs hela testet här: Fujifilm GF 20-35/4 R WR >>

(Bilden du ser här på GF 20-35/4 är tagen med Sony A7R IV + Meopta Belar 50/4,5, en gammal förstoringsoptik som har fyrkantig bländaröppning)