En färgsprakande nyhet från SmallRig

Nyhet

Begränsad utgåva av burar för Canon, Sony, Nikon och Fujifilm.

Smallrig är ett av marknadens absolut populäraste varumärke för kameraburar och tillbehör för filmare över hela världen. Kända för att lansera modellspecifika cages bara dagar efter att nya kameror har lanserats och med extremt bra passform och funktionalitet när det gäller design för att inte täcka luckor, kontakter eller störa ergonomin hos en kamera.

Nu lanserar SmallRig begränsade utgåvor av sina burar med de spännande färgerna "Dreams and the Future", "Ideal and Pure", "The Story Continues" och "Bloodline and Heritage" till Sony A7R V / A7 IV / A7SIII, Canon EOS R5 C / R5 / R6, Fujifilm X-H2 / X-H2S och Nikon Z5 / Z6 / Z7 /Z6II / Z7II.

Om du söker att uppgradera din kameras komfort och funktionalitet kan du lita på att SmallRig har tillbehören för dig. Se ett kategoriserat urval av SmallRigs produkter här: SmallRig >>

Mer info kommer framöver. Produkterna förväntas komma in på lager om ca 3-4 veckor.

En mycket trevlig helg önskar vi på CyberPhoto!