Köp ditt Gourmetstål hos oss!

Nu kan vi glatt berätta att du hittar norrländska Gourmetstål i vårt sortiment.

Vad har Gourmetstål med Foto, Video, Telefoni och Fritid, kort sagt CyberPhoto att göra? Jo vi tänker som så att oavsett om du är fotograf, filmare, jägare eller fågelskådare så måste vi alla unna oss att äta något riktigt gott emellanåt, därför vill vi nu berätta att laga utsökt mat på nolltid har aldrig varit enklare. Dessutom får du alltid 20% rabatt på originaltillbehören när du handlar ett stekbord hos oss!

Imponera på vännerna med supergoda smashburgers eller gör pizza hemma i ugnen som om den vore bakad i en vedeldad ugn på restaurang. Kärnan i Gourmetstålets genialitet består av dess mångsidighet och fantastiska förmåga att överföra värme till maten. Du kan använda ditt Gourmetstål på allt ifrån öppen eld, grillen, ugnen, spisen och även induktionshällen. Stekborden finns i olika utföranden och storlekar för att passa de flestas behov och ugnar, spishällar samt grillar på marknaden. Vi har även alla tillbehören du behöver för att maximera matlagningsupplevelsen.

Självklart ville vi på CyberPhoto se vad Gourmestålen går för. I mitt hushåll har vi länge strävat efter att baka den perfekta pizzan och införskaffade därför en pizzasten i hopp om den skulle vara nyckeln. Tyvärr blev vi inte helt nöjda med resultatet vilket har gjort att stenen ofta inte kommer till användning. När jag fick hem mitt Gourmetstål var det självklart att det första vi skulle använda den till var att baka pizza. Vi följde instruktionerna i det inkluderade recepthäftet och när pizzan kom ut ur ugnen var det första min flickvän sa att pizzastenen inte behövdes längre.

Vår butiksansvarig Ronny invigde sitt Gourmetstål med att tillaga saftiga smashburgers. Vår produktspecialist Mats har gjort en video från när han och hans fru bakade bröd och pizza som du kan se nedan.

Läs mer här: Gourmetstål