X-files: Öde

Det finns många som gillar ödehus, både som motiv och som upplevelse. Tyvärr finns de som också vandaliserar ödehus. Det är alltid lika roligt att hitta ett ödehus som är helt intakt där bara naturen och tiden har gett huset dess patina.

En oskriven regel är att man berättar aldrig var man hittar ödehusen då ingen av oss vill att de ska bli vandaliserade, därför kommer jag inte att berätta var jag tagit dessa bilder.

Bilden är tagen med Fujifilm GFX 100+ GF 32-64/4,0 R LM WR, 64mm, 1/60s, f/5,6 och ISO 500. Bilden är redigerad.

Fotografering är en konstform. Fotografering är ett sätt att uttrycka sig. Du gör precis som du vill med dina bilder. Om du har en åsikt någon annans bild, behåll den för dig själv tills den som tagit bilden frågar om den. Våga experimentera med dina bilder. Ta ut svängarna lite. Utmana dig själv. Våga visa dina bilder. Var inte rädd för att göra misstag. Döm inte andra. Lär. Se. Lek. Ha kul!

Vill du läsa mer ur vår serie ”X-files" så kan du använda sökfunktionen här i bloggen och skriva in just X-files, eller bara klicka på denna text >>

/Thomas