Sony A7C - Kompakt nyhet!

Sony lanserar nu A7C som tar innehållet ifrån en Sony A7 III och placerar det i ett mindre kamerahus som har vinklingsbar skärm vilket är en dröm för många vloggare!

Sony A7 III är en av de mest populära kamerorna på marknaden tack vare den höga prestanda du får för priset. Nu har Sony tagit detta recept till en mindre och smidigare kamera som gör helheten ännu bättre. Den har samma sensor på 24 MP samt samma processor vilket innebär att bildkvaliteten kommer att vara på topp. Autofokussystemet är taget från Sony A7R IV som är ett av de snabbaste och mest träffsäkra systemet på marknaden. Om du tidigare känt på en av Sonys A6000-kameror så kommer A7C kännas väldigt lik med ungefär samma storlek och med sökaren placerad i det vänstra hörnet istället för i mitten som A7-serien normalt har. Kameran har 5-axlad bildstabilisering som hjälper mot skakningsoskärpa och är perfekt om du ska fota t.ex. street när du rör dig mycket. Sony har lyckats få plats med deras stora Z-batteri i denna kompakta kamera vilket ger en mycket lång batteritid.

Sony A7C har nu fått en vinklingsbar skärm vilket är perfekt för alla vloggare då du kan se dig själv samtidigt som du filmar, Sony har inte tidigare haft detta på deras A7-serie (förutom A7S III som nyligen lanserades). Tillsammans med denna nyhet lanserar Sony ett nytt och kompakt kitobjektiv Sony FE 28-60/4-5,6 som passar perfekt med storleken på den nya kamera. 

Sony A7C beräknas att finnas tillgänglig i mitten av oktober

Läs mer och beställ redan nu: Sony A7C

a7c_banner.jpg