Fotohistoria: Färgglad

Här har vi en färgglad liten Actionsampler som tar fyra bilder i sekvens på samma bildruta. Kvalitetskänslan är obefintlig. Bildresultatet torde vara bedrövligt men det har vi inte testat. Helt byggd i plast. Alla möjliga färger på plastdetaljerna. Ändå blir man glad av att se den.

Här har vi en kamera som det inte finns mycket att säga om. Men vi ville ända visa den. Kolla på bilderna. Kameran är kanske inte värd att användas men den är absolut värd att se. en använder vanlig 35mm film. Den har fast bländare och fast exponeringstid på 1/100s. Optiken är på 26mm och består av ett enda linselement.

Du kan se 9 bilder av kameran här ovanför. Vill du inte vänta tills den byter bild så klickar du bara på prickarna under bilden.

Vill du läsa mer ur vår serie "Fotohistoria" så kan du använda sökfunktionen här i bloggen och skriva in just Fotohistoria.  

/Thomas