X-files: Ren på sommarbete

Ängsull täcker en sommaräng och mitt i allt står en ren och mumsar. Kan det bli vackrare än så? Mitt norrländska blod myser och jag konstaterar att jag trivs som bäst just nu, på denna plats med denna vy. Jag önskar att vi kunde prata med djuren för då hade denna ren fått en kram av mig.

Bilden är tagen med Fujifilm GFX 100 + GF 250/4,0 LM OIS WR, 1/200s, f/4 och ISO 200 på fri hand. Bilden är kraftigt beskuren, jag har beskurit bort hela 92% av upplösningen. Ändå är det en bra bild. Jag var inte ute för att fotografera djur och jag hade bara 250mm som största tele med mig, men tack vare en bra upplösning och en skarp optik så gick det ändå.

Klicka här för att se större bild (Beskuren från 102MP ner till 8MP) >>

Vill du läsa mer ur vår serie ”X-files" så kan du använda sökfunktionen här i bloggen och skriva in just X-files, eller bara klicka på denna text >>

/Thomas