Nyhet: Capture One Pro för Nikon!

Nyhet

Nu presenterar Capture One tre nyheter!

Den första och största nyheten för Capture One Pro är en ny uppdatering för programvaran, Capture One Pro 20.1. Denna uppdatering består av nya och förbättrade funktioner, uppdateringen går att ladda ned från och med nu. Vi har redan gått igenom vad som är nytt med denna uppdatering och du kan läsa om det här: Ny uppdatering till Capture One Pro

Den andra nyheten är att Capture One Pro 20 är nu tillgänglig som en separat version till Nikon, precis som Sony och Fujifilm redan har. Har du en Nikon så kan du alltså köpa fulla versionen av Capture One Pro 20 som endast kan användas med din Nikon till ett mycket bättre pris. Du hittar den här: Capture One Pro 20 för Nikon

Den tredje och sista nyheten är att Capture One uppdaterar deras logga med ny design för alla versioner. En ny snygg design som känns mer modern och visar att Capture One är på väg framåt!

nyhet_captureone_logo.png

Köp Capture One idag:
Capture One Pro 20
Capture One Pro 20 för Nikon
Capture One Pro 20 för Sony
Capture One Pro 20 för fujifilm