Ny uppdatering till Capture One Pro 20

Inom kort kommer det en uppdatering till ditt Capture One Pro 20 som förbättrar lagningspenseln och kloningspenseln för bättre resultat.

Den nya uppdateringen för lagningspenseln gör verktyget betydligt snabbare att jobba och samtidigt med väldigt hög precision. I nuvarande version behöver man ta flera steg för att använda detta verktyg, du behöver skapa ett nytt "lagnings lager", välja lagningsverktyget, manuellt välja område informationen ska tas från och sedan välja vart den ska "laga" bilden. Du måste även göra ett nytt lager om du vill göra samma sak på ett nytt område. I den nya uppdateringen behöver du endast välja lagningsverktyget så skapas ett lager automatiskt. Du behöver även endast trycka vart du vill "laga" så tänker programmet ut automatiskt vart informationen ska tas ifrån, och det fungerar mycket bra!

Denna uppdatering visades live för första gången av Capture One med Alexander Flemming och David Grover, du kan se videon här >

Uppdateringen förväntas släppas under maj månad och är självklart kostnadsfri för alla som äger Caputue One Pro

Du kan köpa Capture One 20 Pro hos oss här >