Tamron 70-180/2,8 är här!

Nyhet

Nu får vi den officiella lanseringen av Tamron AF 70-180/2,8 Di III VXD med information om pris och leveransdatum.

I oktober avslöjade Tamron detta objektiv för världen, ett av de mest kompakta telezoom med stor bländare. Några veckor sedan fick vi möjlighet till att vara en av dom första i världen att göra ett förhandstest på denna optik. Nu idag får vi äntligen resterande information som saknades vilket var pris och leveransdatum. 

Objektivet kommer att kosta 16990:- vilket låter mycket vid första anblick men jämför du den med motsvarande objektiv från Sony, Canon eller Nikon så är den nära nog hälften så billig. Tänk också på att det kommer vara det mest kompakta objektivet i jämförelse och det vi såg i vårt förhandstest kommer den troligen vara lika skarp, exemplaret vi hade under förhandstestet var bara ett förhandsexemplar så exakt hur bra objektivet är ser vi när vi får ett skarpt exemplar för test.

Tamron AF 70-180/2,8 Di III VXD beräknas att levereras redan i mitten av maj

Läs vårt förhandstest här >>

Beställ objektivet redan idag här: Tamron AF 70-180/2,8 Di III VXD