Naturfotograf och Youtuber

Nyhet

Nicklas Virsen är en naturfotograf och Youtuber som tar otroligt fina bilder och videor på olika landskap och djur. Väldigt intressant och härligt att se sådana fotografiska videor på svenska, något som tyvärr är allt för sällsynt.

Niklas berättar: Jag älskar naturfotografi och natur! Detta är något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut och inspirera till bättre naturfotografi i både det lilla och det stora. Jag arbetar som naturfotograf på heltid och är medlem i svenska Naturfotograferna. Jag arrangerar också fotoresor, workshops & kurser i mitt företag Fröstad Naturfoto.

Tofsmes_nv.jpg

Min Youtubekanal finns där för dig som vill ha nya kunskaper & fotoinspiration inom naturfotografering. På denna Youtubekanal där jag publicerar två videos i veckan (tisdagar & torsdagar) delar jag med mig av mina erfarenheter, kunskaper och platser som jag har fotograferat på. Du kan följa med mig på fotosessioner hemmavid men också på fotoresor runt hela vår jord.

Dimma_nv.jpg

Här hittar du två av Niklas Youtubevideor:
Tips & råd kring abstrakt fotografering av vågor
Dimma och kronhjort i eklandskapet

Niklas fotar med Sony A7R IV + bland annat Sony FE 100-400/4,5-5,6 GM OSS och Sony FE 24/1,4 GM