Nyheter från Fujifilm!

Nyhet

Fujifilm lanserar idag en ny instegskamera, ett nytt objektiv med X-fattning och ett nytt objektiv till GFX-systemet.

Fujifilm X-T200 är en ny kamera från Fujifilm som ersätter X-T100 som var en väldigt populär instegskamera till helt rätt pris. Denna nya modell använder en uppdaterad sensor och en helt ny processor som gör kameran 3,5 gånger snabbare än föregångaren. X-T200 har fler fasdetekterande AF-pixlar vilket ger en rad förbättringar i kamerans förmåga att följa objekt i rörelse, fokusera på enskilda personer eller en större grupp människor men även låsa på ett ansikte eller ögon. 

X-T200 har fått en mängd nya funktioner som gör kameran betydligt mer användbar. Tack vare en ny utvikbar skärm kan du lätt använda kameran genom pekfunktion på samma sätt som med din smartphone. Kameran har också flera användbara smarta funktioner så som HDR-stillbild, HDR-video, 4K-multifokusläge, panorama, timelapse-video och höghastighetsvideo (slowmotion). Kameran i kit med objektiv kommer endast kosta 8990:- och första leverans beräknas i slutet av februari.

Läs mer och beställ här: Fujifilm X-T200 kamerahus + Fujinon XC 15-45

I samband med lanseringen av X-T200 utökas även utbudet av objektiv för X-serien. FUJINON XC 35/2,0 blir det första objektivet med fast brännvidd i den prisvärda XC-serien. Brännvidden motsvarar 52mm på fullformat och har en vikt på endast 130 gram. Objektivet har en största maximal bländare på f/2 och består av nio linselement indelat i sex grupper, inkl. två asfärsika, vilket producerar detaljrika bilder med en mjuk bakgrundsoskärpa. Autofokusen är snabb och tyst tack vare en intern stegmotor. Objektivet kommer endast kosta 2399:- och första leverans beräknas i slutet av februari.

Läs mer och beställ här: Fujifilm Fujinon XC 35/2

Sist men absolut inte minst lanseras fujifilm GF 45-100/4 R LM OIS WR som är ett normalzoom till GFX-systemet med ett stort omfång som motsvarar 36-79mm på fullformat och bildstabilisering. Denna optik är självklart designad för att få ut den maximala potentialen ur GFX 100, GFX 50S och GFX 50R. Det interna fokussystemet i kombination med en linjär fokusmotor möjliggör en snabb, tyst och precis skärpeinställning och den kraftfulla bildstabiliseringen (OIS) kompenserar upp till fem steg för att förenkla handhållen fotografering. Objektivet kostar 24 990:- och första leverans beräknas i slutet av februari.

Läs mer och beställ här: Fujifilm GF 45-100/4 R LM OIS WR