Bloggpost

2019-09-27

Sista dagarna för tävlingen!

Passa på att vara med i tävling som pågår just nu, den avslutas efter helgen. Skicka in din bästa äventyrsbild så har du chansen att vinna ett presentkort och äran i vad vi tror blir tuff konkurrens. Läs reglerna innan du skickar in din bild!

Under PhotoExpo 2019 (lördag 26 oktober, Umeå) kommer vi att printa ut topp 20 bilder enligt en jury och ha som utställning på plats. Av dessa 20 nominerade ska ni leverantörer, föreläsare och fotografer rösta på det bidrag du tycker är bäst. De tre bilder som får flest röster vinner varsitt presentkort på CyberPhoto i följande ordning:

1a pris: Presentkort på 5000kr
2a pris: Presentkort på 3000kr
3e pris: Presentkort på 2000kr


Temat är äventyr och det är ett (1) bidrag per person som gäller. Tolkningen är fri och det är fri efterbearbetning som gäller. Bilden som skickas in får bestå av flera exponeringar eller delar av flera bilder (tex att man skapar en bild med olika exponering på himmel och hav och sätter ihop till ett (1) bidrag), filter eller andra tekniker där det är du som fotograf som tagit allt material som återfinns i bilden. För frågor kring detta, maila oss. Bilden skickas in till blogg@cyberphoto.se och får max vara på 5 MB. Bilden måste infogas eller bifogas i mailet, inte länkas från en molnfunktion eller annan delningslösning. Tävlingen avslutas 2019-09-30. Juryns val kan ej överklagas, ev. vinstskatt betalas av vinnaren och anställda, eller nära vänner och familj till anställda på CyberPhoto får ej delta i tävlingen. Lycka till och tack på förhand!

Läs mer om PhotoExpo 2019