PhotoExpo 2019

Varmt välkommen till Sveriges bästa mässa för foto och film! För fjärde året i rad arrangeras PhotoExpo i Umeå, en mässa som har utvecklats från år till år med fler utställare och ett stadigt växande besökarantal. Det här är årets stora event för dig som gillar foto och bild.

PhotoExpo kommer att arrangeras i Umeå 26 oktober 2019. Om du är intresserad av foto, film och teknikprylar så är det här verkligen ett event för dig. I år räknar vi med att vara Sveriges största och bästa mässa för dig som älskar foto och film så ta tillfället i akt att möta likasinnade kreatörer och bildskapare under det här event. De största kameratillverkarna kommer och visar upp höstens allra hetaste nyheter för dig och svarar på alla frågor. Under hela dagen kommer du även att kunna lyssna till kunniga föreläsare som är redo att dela med sig av sina allra bästa tips och erfarenheter.  Du kan även se och rösta på vår stora bildutställning med bilder från fotografer runtom i hela Sverige.

Temat för 2019 blir INSPIRATION & UTBILDNING  så planera in ditt besök redan nu!
Kom och inspireras och få massor av tips på PhotoExpo - inträdet är gratis!

Är du utställare och vill synas under PhotoExpo så mejla oss på expo@cyberphoto.se

Varmt välkommen!

Datum: Lördagen den 26 oktober
Öppettider: kl 10:00 - 16:00 
Plats: Nolia i Umeå

Pris: Kostnadsfritt
Parkering: Lördag, fri parkering Nolia.

Du kan föranmäla dig till PhotoExpo, vi vill gärna höra vad som intresserar dig inför mässan.  När du föranmäler dig kan du även tävla om en av tre årsprenumerationer från Moderskeppet, värde 1399:-. Tack för din hjälp! 

1224_expo_moderskeppet.jpg

Det är med glädje vi berättar med om våra föreläsare under PhotoExpo, läs mer här nedan.

staffan_widstrand.jpg

Staffan Widstrand
Benämnd som en av världens mest inflytelserika naturfotografer av magasinet Outdoor Photography och har varit Nikons ambassadör och testpilot sedan 1997. Han porträtterar främst natur och vilda djur över hela världen för att uppmärksamma och bevara utrotningshotade djur och miljöer och har dessutom skapat Wild Wonders of Europe, som nått 800 miljoner personer med sitt budskap. För tillfället arbetar Staffan med att belysa Kinas biologiska mångfald med sitt nya projekt Wild Wonders of China. Under PhotoExpo kommer du att få ett smakprov från hans “En naturfotografs 29 bästa personliga fototips" med bilder från olika håll i hela världen från när till fjärran.  Här kan du läsa mer om Staffan och se hans bilder.  

moderskeppet.jpg

Moderskeppet
Moderskeppet i en egen klass när det gäller utbildning och stöd för dig som vill utvecklas inom foto och video. Ständigt produceras nya onlinekurser och i skrivande stund finns det 400 kurser och mer än 600 timmar material att ta del av.  Med lång erfarenhet och med en passion för att dela med sig hjälper de dig att lyckas med dina egna kreativa drömmar. Passa på docka till och att träffa några av medarbetarna från Moderskeppets besättning under PhotoExpo 2019. Mer info kommer.   

bingo_rimer.jpg

Bingo Rimér
Behöver du energi, idéer och glädje så kom och lyssna på Bingo. Han älskar att träffa människor och har stor erfarenhet av att arbeta både med bilder, företagsamhet och sociala medier. Bingo är en glad kille som är van att stå i rampljuset . Som porträttfotograf får han utlopp för två av sina stora passioner. Att få träffa folk och få utlopp för sin kreativitet. Här blir det mer inspirationsprat och mindre fokus på tekniken bakom.  

Hela programmet med föreläsare kommer du att kunna följa här.
 

Fotoklubbar ställer ut - tipsa din fotoklubb
I år har vi äran att ha fotoklubbar på plats. Kom och träffa BioFoto Norr, Umeå fotoklubb, Fotoföreningen flabb och Skellefteå fotoklubb. Vill din fotoklubb ställa ut på photoexpo? Kontakta oss för mer info på expo@cyberphoto.se

Företag och utbildare, kom med och visa din verksamhet på PhotoExpo
Vill du också vara med och göra PhotoExpo till en berikande och intressant mötesplats? Kontakta oss, vi har humana priser och brinner för att skapa ett givande event, öppet för alla. Kontakta oss på expo@cyberphoto.se.

Passa på och ta en härlig helg i Umeå, här hittar du två erbjudande på hotell.

Bo på moderna U&me hotell i centrala Umeå
Du bokar på sidan: www.umehotel.se
Skriv in datum, antal gäster och koden: cyber så kan får du vårt rabatterade pris.
Enkelrum 750:-/ natt och Dubbelrum 850:-/natt med frukostbuffé.
Det är först till kvarn som gäller, rummen finns bokningsbara från och med nu fram till 25 oktober.

Hotell Gamla Fängelset - sov gott i en fängslande miljö
Hotell Gamla Fängelset erbjuder rabatterade priser i samband med PhotoExpo 2019.
Boka ett unikt boende i enkel- eller 2 bäddsceller med stora fönster, högt i tak och bekväma sängar. För större cellskap (3-6 personer) finns även dubbel- och familjerum, samt ett separat Annex att hyra. 
Enkelcell: 550:- 
2-bäddscell: 650:-
Dubbelrum: 750:- (max 3 pers/1 extrasäng*)
4-bäddsrum: 1050:- (max 5 pers/1 extrasäng*)
Annexet, 4 pers: 1495:- (max 6 pers/2 extrasängar*)
Bokas direkt på hotellet via mejl: bokning@hotellgf.se, via telefon 090-100 380 eller på www.hotellgf.se
Uppge bokningskod: CYBERPHOTO för att få tillgång till rabatterade priser

 

Här kan du se förra årets utsändning från PhotoExpo.