PhotoExpo - Mattias Sjölund

Vi vill berätta om ytterligare en föreläsare som kommer att berika årets PhotoExpo i Umeå den 26 oktober. Mattias Sjölund har stor erfarenhet av landskapsfoto och delar med sig av sina bästa råd kring filter.

Det är med stor glädje vi hälsar Mattias vällkommen till vår stab av föreläsare. Han kommer att tillföra en viktig och intressant del för dig som är nyfiken på filter. Mattias går nämligen från grunden igenom filter, vilka dom är och hur du använder dom i fält. Presentationen genomförs av Foto Magica som består av Mattias Sjölund som är fotograf och svensk ambassadör för LowePro och Nisi.

Mattias är en mycket duktig landskapsfotograf som arbetar både nationellt och internationellt. Han är representerad av bl.a. Mollbrink Art Gallery, NOA Gallery och har blivit publicerad på exempelvis både 1x.com och F-Stoppers som Editors Pick och Pic of the day. På senare tid är han även publicerad i brittiska Landscape Photography Magazine.

Läs mer om alla föreläsarna och anmäl ditt intresse av PhotoExpo, du kan vinna en av tre årsprenumerationer på Moderskeppets kurser (värde 1399:-). 

PhotoExpo 2019 - klicka här!