PhotoExpo - Moderskeppet

Vi är så glada att få meddela att Moderskeppet kommer att medverka under PhotoExpo 2019. Moderskeppet har en alldeles egen status när det gäller onlinekurser och stöd till dig som jobbar kreativt. Passa på att planera in ditt besök redan nu.

Moderskeppet har en lång erfarenhet av att skapa innehållsrika och pedagogiska kurser.  Deras onlinekurser är mycket uppskattade och behandlar ämnen kring foto, video, bildbehandling och design. Det har hela 400 onlinekurser tillgängliga i sin portal idag. Under årets PhotoExpo kommer Moderskeppet att vara på plats med både föreläsningar och en monter där du kommer att ha möjlighet att träffa några av deras utbildare personligen. 

Vi säger varmt välkommen både till Moderskeppet och till dig som besökare!

Passa på att boka in ditt besök till PhotoExpo redan nu,
lördagen den 26 oktober kl 10-16 håller vi öppet för dig!

Läs mer här: PhotoExpo.