PhotoExpo - Bingo Rimér

Det är med stor glädje vi säger välkommen till Bingo Rimér som en av föreläsarna under PhotoExpo 2019. För fjärde året i rad arrangeras PhotoExpo i Umeå och vi räknar med att det kommer att vara Sveriges största fotomässa i år.

Bingo Rimer är en välkänd entreprenör, fotograf, föreläsare och  influencer som du kommer att ha möjlighet att lyssna till under PhotoExpo den 26 oktober i Umeå. Han är en glad energikick med stor erfarenhet som garanterat kommer att inspirera dig. Temat för PhotoExpo i år är Inspiration & Utbildning och vi har frågat Bingo om ett förandstips på hur man kan bli en bli en riktigt bra fotograf. Han låter hälsa:

- Att fotografera mycket och titta på mycket bilder. Låta sig inspireras av andra och inte fasta i ett kluster av teknik. Foto skall vara lustfyllt och roligt. Inte för teknikstyrt. 

PhotoExpo kommer att hålla en fin balans mellan teknik och känsla i år,  kom och upptäck den med oss!
Föranmälan är uppe nu: PhotoExpo 2019