PhotoExpo 2019 - Staffan Widstrand

Det är med stor glädje vi säger välkommen till Staffan Widstrand som en av våra föreläsare under PhotoExpo 2019! Staffan är en erkänd fotograf med ett hjärta som slår extra varmt för miljö och natur.

Staffan är benämnd som en av världens mest inflytelserika naturfotografer av magasinet Outdoor Photography! Han har varit Nikons ambassadör och testpilot sedan 1997. Främst porträtteras natur och vilda djur över hela världen för att uppmärksamma och bevara utrotningshotade djur och miljöer och har dessutom skapat Wild Wonders of Europe, som nått 800 miljoner personer med sitt budskap. För tillfället arbetar Staffan med att belysa Kinas biologiska mångfald med sitt nya projekt Wild Wonders of China. Under PhotoExpo kommer du att kunna få ett smakprov från hans “En naturfotografs 29 bästa personliga fototips” med bilder från olika håll i hela världen från när till fjärran.

Den 26 oktober slår vi upp dörrarna för årets PhotoExpo, visst kommer du?
Här kan du läsa lite mer om årets mässa och bl a få tips på hotell till bra pris.
PhotoExpo 2019

Vi säger varmt välkommen både till dig som besökare och till Staffan!