X-files: Saint-Jacques

Saint-Jacques torn i Paris.

Jag var i Paris med Fujifilm. Det hela handlade mest om GFX så jag kände att jag borde åka. Det var mycket trevligt, med ett härligt gäng fotohandlare från hela norden. Helt klart värt besväret. Affärsresor låter alltid lockande för den som inte varit på sådana. Normalt blir det knappt någon sömn under ett par dagar vilket faktiskt tär på när man passerat 50år. Sedan brukar det mest bestå av konferensrum, men inte denna gång. Planet gick 06:25 hemifrån, sedan var det full rulle till en dag senare när jag steg upp 03:00 för att hinna med planet tillbaka. Fujifilm hade lagt mesta tiden på att gå omkring och fotografera i Paris. Något som alla uppskattade mycket. Bilden är tagen med Fujifilm GFX50S + GF 32-64/4,0 R LM WR, 64mm, 1/160s, f/16 och ISO 100.

Se bilden i full upplösning >>

Vill du läsa mer ur vår serie ”X-files" så kan du använda sökfunktionen här i bloggen och skriva in just X-files, eller bara klicka på denna text >>

/Thomas