PhotoExpo - Sandra Linnell

Gillar du att dela med dig av dina bilder på sociala medier eller är det något du vill syssla ännu mer med? Kom och lyssna till duktiga Sandra Linnell som har lockat över 100 000 följare med sina bilder på sitt Instagram. 


Vi vill skapa en så bra och givande mässa som möjligt för dig som gillar att arbeta med bilder. Har du funderat över vad som fungerar i sociala medier? Vi är mycket glada över att Sandra Linnell kommer att vara en av våra föreläsare. Sandra är en fotograf och influenser som under sin föreläsning under PhotoExpo kommer att dela med sig av tips kring hur hon arbetar. Var hittar man inspiration och vad är det egentligen som funkar i sociala medier? Du kan följa henne redan nu på @sannalinn. 

PhotoExpo hålls den 27 oktober. 
Under PhotoExpo har du möjligheten att se alla höstens nyheter. Du kan testa de senaste produkterna, ställa frågor till experterna och tanka massor av tips och inspiration från föreläsarna som besöker oss. 
Gratis inträde, fri parkering. 
Varmt välkommen! 

Läs mer här: PhotoExpo 2018