PhotoExpo - Mikkel Fykse Engelschiøn

Vill du också jobba mer med rörliga bilder? Missa då inte den här föreläsningen under PhotoExpo. Vi är så glada över att Mikkel Fykse Engelschiøn kommer till vår mässa och berättar om sitt arbete. Klicka genast in och läs mer här nedan.

Att jobba med film har fått en ofantlig boom de senaste åren! Möjligheten att skapa snygga filmer blir tillgängliga för fler och många hittar en ny passion i att uttrycka sig med rörliga bilder. Vi är därför mycket entusiastiska över att Mikkel Fykse Engelschiøn kommer och besöker vår mässa den 27 oktober. Mikkel är en kompetent filmmakare med stor erfarenhet. Under hans föreläsning berättar han om uppdraget att skapa en promotion-video inför lanseringen av Fujifilm X-T3. Han berättar hur han och Daniel Teng arbetade med allt från planering och manus, till val av utrustning, och redigering. Mikkel kommer att ge dig flera tips på vad som verkligen är viktigt när du gör en video med actionsport. 

Föreläsningen samt inträdet till hela PhotoExpo är gratis! 

Mikkels föreläsning startar kl 10:00. 
Varmt välkommen! 

Här kan du läsa mer om PhotoExpo alla föreläsarna och vilka utställare som du kan träffa på plats! 
PhotoExpo 2018