PhotoExpo - Livesändning!

I år kommer vi att livesända en del av mässan för dig som inte har möjlighet att besöka oss i Umeå. Du kommer att kunna följa oss både på Youtube och Facebook så varmt välkommen att delta även om du inte hinner vara på plats! 

Vi har fått många förfrågningar från er som inte kommer att ha möjlighet att besöka oss i Umeå och vill kunna följa PhotoExpo på annat sätt. Vi har därför förberett oss för att göra en livesändning direkt från mässområdet. Du kommer att kunna se en föreläsning, få info om nyheter och höra från en mängd intressanta människor på plats i Umeå. Vi kommer även att svara på frågor som kommer in. 

För att se sändningen så gå in på vår kanal på Youtube eller på Facebook den 27 oktober. 
Vi kommer att starta vår sändning kl 10:30 och håller på till ca 14. 

Vill du få den maximala förstahandsupplevelsen så tveka inte att komma till Umeå, Nolia den 27 oktober. 
PhotoExpo 2018 håller öppet kl 10:00 - 16:00. 
Gratis inträde, gratis parkering på Nolia. 
Restaurang Kummin är öppen mellan 11:30 - 13:00 och Café Reko finns i mässhallen så att du orkar hålla igång hela dagen. 

Du hittar hela programmet här: PhotoExpo 2018