PhotoExpo - Göran Strand

Resan mot PhotoExpo fortsätter och vi hoppas att vi får möjlighet att få träffa just dig på plats i Umeå den 27 oktober. Göran Strand kommer att vara en av många kunniga föreläsare som du kan lyssna till och prata med under vår mässa. 

Höstmörkret har dykt upp på riktigt och med det även möjligheten att börja med astrofotografering. Vi är väldigt glada för att Göran Strand kommer och hjälper oss med heta tips i ämnet under vår fotomässa. Göran är en av Sveriges bästa astrofotografer och hans bilder har synts i allt från musikvideos, till NASA hemsida och här hemma i Sverige på frimärken. Bra jobbat! 

PhotoExpo hålls den 27 oktober kl 10-16 på Nolia i Umeå. Gratis inträde! 

Läs mer på vår informationssida. Här kan du även föranmäla dig och tävla om en DJI drönare värde 5390:-! 


PhotoExpo 2018