Sony Imaging Pro Support

Nyhet

Stora nyheter från Sony, nu utökas stödet för professionella fotografer i Norden. Från januari 2018 kan du ansöka om medlemskap och ta del av Sony Imaging Pro Support med erbjudanden och program för dig som professionell användare.

Sonys yrkesprofessionella fotografer i Sverige, Danmark, Finland och Norge kommer du f r o m årsskiftet att kunna ansöka om medlemskap i Sony Imaging Pro Support. Fördelarna är många, bland annat kommer det att finnas rådgivning kring hur du hanterar din Sony-utrustning. Fotografer kommer att få tillgång till upphämtning, returförsändelse och lån under reparationer. Kostnadsfria sensorrengöringar och kontroll av firmware två gånger per år. Hjälpdesk via telefon för dig som arbetar med Sonys α. Kravet är att du har minst två Sony α-kameror och tre Sony a-objektiv från Sonys lista på godkända produkter. Mer information om vad som gäller hittar du på Sonys hemsida, se länken längre ner.

Vi vill också påminna om vårt fina erbjudande på Sony Alpha 7R III kamerahus - förboka Sonys nya fullformatare och få hela 5 års komplett garanti på köpet! Erbjudandet gäller endast några dagar till, t o m den 15 november 2017.

Sony Alpha 7R III - erbjudande

Läs mer hos Sony