Ingen radioaktivitet

En stor del av den hemelektronik som säljs idag är tillverkad i Japan. Eftersom det Japanska kärnkraftverket Fukushima Dai-ichi har problem efter de naturkatastrofer de drabbats av, så kommer vi på CyberPhoto säkra din trygghet genom att regelbundet göra kontroller av eventuell strålning.

Vi tror inte det att finns någon som helst anledning till oro. Det sker strålningskontroller på allt som kommer in i Sverige och även på punkter längs vägen. Det ska inte finna några risker, men vi vill ha både "hängslen och bälte" för att du som kund alltid ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Enligt Mr Yukio Edano, kabinettssekreterare i Japans regering, så har inga restriktioner införts på dessa produkter, då mängden strålning inte är på en nivå som skulle ha några hälsoeffekter på människokroppen. Samtidigt så konstaterar Mr Yuiko Edano att säkerheten för internationella försändelser har skärpts över hela världen, såsom i hamnar och på flygplatser.

De mätningar vi gör är i huvudsak för att hitta avvikelser. Hittar vi mot förmodan något avvikande så kontaktar vi omedelbart SSI som har både gedigen erfarenhet och kunskap.