Välkommen till Canon

Här kommer du att kunna nå allt material, länkar och erbjudanden som Canon har under PhotoExpo Online! Vi uppdaterar sidan så fort vi får mer information så håll utkik, det kommer snart mer.

Under tiden du väntar passa på att ta del av information kring nyheterna EOS R5, R6 och de nya RF-objektiven som har släppts i sommar. Den här livesändningen med Anders Sävås, Produktspecialist Canon hölls den 10 juli. Här får du mer information om  nyheterna i detalj.Tider för livesändningar under PhotoExpo 2020 Online kommer längre fram.


En av de föreläsare som du kommer att kunna lyssna till är den europeiske Canon ambassadören och actionfotografen Richard Walsh. Han kommer bland annat att berätta om sina erfarenheter av nya Canon EOS R6. Kom in och titta på vår livesändning med Richard, fredagen den 23 oktober kl 19:00.


Vill du prata mer med Canons produktspecialister så är du välkommen till Canons Videorum. Du kan ställa dina egna frågor och få personliga tips. Du kan välja att ha din video igång eller inte. Exakta tider och program kommer längre fram.

chatt_canon.jpg