Vinnare under PhotoExpo 2020

I samband med PhotoExpo 2020 hade vi ett flertal tävlingar, utlottningar och auktioner. Här nedan presenterar vi alla vinnare under respektive tävling.

- Livets Stora Ögonblick -

Vinnare: Joakim Hall (Vinstpris - Canon ImagePROGRAF PRO-300 värde 9190:-)
Vinnar bilden ser du som huvudbilden för detta blogginlägg, bilden visades även live i PhotoExpo 2020

2a plats: Daniel Windseth (Vinstpris - Presentkort värde 4000:- hos oss)
Bidrag2.jpg

3e plats: Johan Nyström (Vinstpris - Presentkort värde 2000:- hos oss)
Bidrag6.jpg

Grattis till er som vann. Vi lottade även ut priser till er som var med och röstade, Kalle Prorok vinner ett par Sony hörlurar (WF-1000XM3 värde 2500:-) och Janina Stoor vinner ett presentkort på 1000:- här på CyberPhoto.

- Vardagens ögonblick -

Vardagens ögonblick var en tävling på instagram där Karin Tidelius gjorde den vinnande videon. Du hittar denna på hennes instagram @stilenmin. Grattis till ditt pris som var en Nikon Z50 Vloggkit värde 12.990:-

- Välgörenhetsauktion -

Under PhotoExpo 2020 auktionerade vi även ut ett Tamron 28-200/2,8-5,6 Di III RXD där alla pengar doneras till valfri välgörenhet. Markus Lundén var den som la det vinnande budet på 8059:- och han valde "Älvräddarna" som välgörenhet att donera pengarna till.

28-200 välgörenhet auktion.jpg

Tack till alla som var med och tävlade samt röstade på dessa tävlingar, totalt tävlade vi ut priser till ett värde på över 40.000:- och vi säger tack till alla leverantörer som var med och sponsrade dessa tävlingar. Vi kommer inom kort ha fler utlottningar och tävlingar så se till att följa med i bloggen för att inte missa något!

Se repris på årets PhotoExpo 2020 Live här >