Bloggpost

2023-03-25

X-files: Inte våfflor

men pannkakor, dagen till ära!

Idag, den 25 mars, är det en av årets smarrigaste dagar; våffeldagen. Tyvärr hade jag inga bilder på just våfflor att bjuda på men däremot låg det några bilder på den nära besläktade maträtten pannkakor och dammade i en hårddisk. Att laga mat utomhus har en tendens att göra att allt smakar bättre och pannkakor som redan är så gott från början blev supergoda, vilket jag hoppas bilderna lyckas förmedla. Bilderna är tagna middagstid vid Nydalasjön, Umeå sommaren 2022.

Klicka här för större bild 1 >> | Bild 2 >>

Bilderna är tagna med Sony A7 IV + Sigma 28-70/2,8 DG DN Contemporary

/Carl


Skicka in din bild och "vinn" en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design!

Har du en egen bild du skulle vilja visa upp här i X-files? Om så är fallet får du gärna maila in den till blogg@cyberphoto.se. Den kan vara tagen med precis vilken kamera som helst.

Berätta gärna lite kort om bilden och vilken kamera den är tagen med. Den måste vara på minst 1200 pixlar bred. Bifoga filen i mailet. Alla publicerade bilder premieras med en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design.

Många ser nog fram emot att få se just din bild!