Bloggpost

2023-03-29

Tävling: Vårspår

Sista chansen att fånga vårspåren på bild för chansen att vinna en 12 månaders prenumeration på Capture One!

Om du inte redan laddat upp ditt bidrag är det hög tid att komma med oss och fånga vårspåren i din omgivning på bild och tagga oss så har du chansen att vinna ett av marknadens bästa fotoredigeringsprogram - Capture One Pro, i en 12 månadersversion + stilpaketet Beyond Styles Collection till ett totalt värde av värde 3490:-. Tävlingen pågår t.o.m. fredag den 31 mars.

Capture One har nyligen lanserat en 12 månaders prenumeration med åtkomst till alla versioner inom Capture One Pro. Importera, organisera, exportera och redigera bilder med ett stort utbud av avancerade bildbehandlingsfunktioner. Capture One Pro erbjuder dig även blixtsnabb och smidig tethering (fotografering direkt till datorn) och andra tidsbesparande funktioner. RAW-konverteringen hos Capture One Pro är t ex bland de bästa på marknaden och ger dig den bästa möjliga bilden att börja redigera. 

Gör så här:
• Fånga dina vårspår i bild, ladda upp din bild på Instagram och tagga med #vårspår23. Endast ett bidrag per deltagande. Om flera bidrag har laddats upp är det senaste som gäller.
• Tävlingen pågår t o m den 31 mars. Anställda på CyberPhoto eller familjemedlemmar till anställda får ej delta.
• Vinnaren meddelas och presenteras i början på april i våra kanaler.
• Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

För dig som ännu inte är bekant med Capture One Pro har vi en superbra samling artiklar här: Capture One - Redigera dina bilder som ett proffs!

Capture One låter dig även prova på Capture One Pro gratis i 30 dagar så kom igång redan idag!

Lycka till! 🌼