Nyheter från DJI

Vi rullar ut den röda mattan för DJI Goggles Integra och RC Motion 2!

DJI Goggles Integra och RC Motion 2 är skapta för DJI Avata och säljs i de nya combopaketen DJI Avata Pro-View Combo (RC Motion 2) och DJI Avata Explorer Combo men även som separata tillbehör.

DJINyhetMars_blogg3.jpg

De lätta DJI Goggles Integra har en integrerad design som kombinerar pannband och batteri i ett, vilket gör att irriterande kablar är ett minne blott och du kan enkelt ta av och på dig glasögonen. DJI Goggles Integra kan användas även medan du laddar den och kommer att förbli strömförsörjd genom flera drönarflygningar så du kan fortsätta flyga hela dagen.

DJI Goggles Integra är utrustad med två HD Micro-OLED-skärmar för att leverera verklighetstrogna färger och detaljrikedom. Den höga uppdateringsfrekvensen på 100 bilder per sekund ger en mjuk och följsam bild vilket ger ytterligare inlevelse till flygningen.

Videoöverföringstekniken mellan drönaren och glasögonen är DJI O3+, med latens så låg som 30 ms. Glasögonen växlar också automatiskt mellan 2,4 GHz och 5,8 GHz frekvensband för att hålla en stabil signal för en flytande, uppslukande visningsupplevelse med minimal störning.

Läs mer och beställ här: DJI Goggles Integra

DJINyhetMars_blogg4.jpg

Den kraftfulla och intuitiva DJI RC Motion 2 ger bekväm och lyhörd kontroll, vilket gör att även nybörjare snabbt kan njuta av det roliga med rörelsebaserad flygkontroll. Med rörelseavkänningsteknik kan du styra flygriktningen med bara en lätt vridning av handleden. Tillsammans med joysticken kan du navigera, manövrera och utforska luften på ett helt unikt sätt.

När den används med DJI Avata och DJI Goggles kommer flygplanets flygriktning att reagera på dina handrörelser, vilket ger en uppslukande flygupplevelse som om du satt i pilotsätet.

Höjd- och riktningskontroll är ännu smidigare med DJI RC Motion 2:s uppgraderade joystick. Starta och landa med exakt noggrannhet och rikare dynamisk rörelse, och tackla till och med mer komplexa flygmanövrar som att pila vänster och höger. Gaspedalen har en ny backfunktion som gör att du kan flyga bakåt i trånga situationer. Backa bara tillbaka som du flög in och undvik en snäv U-sväng. Funktionsratten gör det enkelt att justera ISO, slutaren och andra kameraparametrar. Gör snabbt justeringar utan att räcka upp handen mot dina glasögon.

Läs mer och beställ här: DJI RC Motion 2