Nyhet

2023-03-14

Nyhet: Nisi Wizard och NM-200S

Två nyheter för att komma i rätt position!

Nisi lanserar Wizard W-72 och W-63, ett innovativt kamerafäste som låter dig enkelt växla mellan vertikal och horisontell fotografering med bara ett vrid. Mycket mer flexibelt och smidigare än L-fästen.  Utmärkt för tex event-fotografen som behöver växla mellan horisontell och vertikal orientering med jämna mellanrum. Fästet monteras med enkelhet under kameran och stativplattan är av typen Arca Swiss Standard.

Kompatibilitet W-72: Canon R-serien, Fujifilm X-serien, Nikon Z-serien och Olympus-kameror

Kompatibilitet W-63: Sony A-serien och Canon M-serien. 

Läs mer och beställ redan idag: Nisi Wizard W-72Wizard W-63


Nisi lanserar även makrofokuseringskenan NM-200S. Med hjälp av en makrofokuseringskena (även känt som makroräls eller makrosläde) kan du finjustera och flytta fokuspunkten med lätthet utan att behöva ändra fokuseringen på objektivet. Denna skena är utrustad med rattar för att möjliggöra precis justering samt rotation av kameran.

Med en arca-kompatibel snabbfäste kan du lätt montera och montera av kameran och rälsen själv har en arca-design så du kan montera rälsen på ett stativ.

Läs mer och beställ här: Nisi NM-200S