Nyhet: Lirpa 1

Nyhet

Man kan inte tro sina ögon!

Nu gör mystiska Lirpa debut med sin revolutionerande systemkamera Lirpa 1. I skrivande stund håller den rekordet för världens högsta upplösning på 200 MP och den överlägset bästa bildkvaliteten med ett dynamiskt omfång på över 25 steg. Ögon- och tankestyrd autofokus, seriebildtagning upp till 100 b/s. Lyhört menysystem som lyder det du säger till kameran att ställa in. En unik USP för Lirpa 1 är att det går att byta ut objektivfattningen och på så sätt använda alla existerande objektiv med fullgod funktionalitet.

Sensorn är konstant rullande för att motverka "rolling shutter"-effekten och roterar i en hastighet av otroliga 1600 km/h (samma hastighet som vår planets rotationshastighet). LNUS-slutaren (Liquid Nitrogen Universe Shutter) är en helt ny uppfinning som klarar alla slutarhastigheter du kan tänka dig (dvs tänk vilken hastighet du behöver så fixar kameran det innan du ens hunnit tänka klart).

En liten mängd flytande kväve håller också temperaturen inuti kameran i schack. Kamerahuset är konstruerat i ett okrossbart material är helt vattentät för att klara både tsunamis och orkanstyrkor på upp 400 km/h (åskledare och syrgascylinder finns att köpa till som extra tillbehör, lämpligt för stormjägare). Kamerahusets egentliga vikt är 9300 gram men tack vare Lirpas specialutvecklade gasblandning som injicerats i kamerahuset blir den effektiva vikten exakt 0 gram, vilket gör stativ överflödiga då kameran kan placeras i luften. (OBS. Fungerar endast om det är vindstilla, Lirpa ersätter inte kameror som flygit iväg).

Lirpa berättar att deras första objektiv är en superduperzoom på 2-2000mm med fast bländare f/0,95.

Utmärkande egenskaper

  • 200 MP motordriven sensor
  • Nyutvecklad LNUS-slutare
  • Ögon- och tankestyrd autofokus
  • Viktlös
  • Stort dynamiskt omfång
  • Oförstörbar

Lirpa 1 har en prislapp på ∞:- och förväntas börja levereras redan i början av 2033.

Läs mer och beställ här: Lirpa 1