Bloggpost

2023-03-19

Drönarsöndag: Visning

En fin dag för en flygtur.

Den här bilden är tagen tidigare denna vecka då vi tillsammans med Mattias Miller från DJI arrangerade en uppvisning av DJI:s Enterprise-drönare för företag och myndigheter som är intresserade av hur drönare kan spara tid, pengar och huvudbry i arbetet. Som bilden förtäljer hade vi otroligt tur med vädret och just när man tänkte att det inte kunde bli mycket bättre dök vår VD Patrik upp med både kaffe och godbit för att verkligen sätta pricken över I:et.

Bilden är tagen med DJI Mini 3 Pro ca. 30 minuter innan utsatt starttid för visningen.


Skicka in din bild och "vinn" en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design!

Har du en egen drönarbild som du skulle vilja visa upp här i Drönarsöndag? Om så är fallet får du gärna maila in den till blogg@cyberphoto.se. Den kan vara tagen med vilken drönare som helst.

Berätta gärna lite kort om bilden och vilken kamera den är tagen med. Den måste vara på minst 1200 pixlar bred. Bifoga filen i mailet. Om motivet kräver spridningstillstånd så förutsätter vi att du har det. Alla publicerade bilder premieras med en lyxig kamerarem från Italienska 4V Design.

Många ser nog fram emot att få se just din bild!